Vi har en vinnare!

Ja, nu är Melodifestivalen avgjord. Robin Stjernberg vann till slut, efter att ha gått från andra chansen till final, imponerande. Just i år var väl inte startfältet så starkt som det brukar vara, men det kanske är vi som är för gamla för att uppskatta all denna “techno”-musik. Men Robin var helt klart en värdig vinnare, vilken röstkontroll han har, låten är också väldigt bra!

Undrar vad “Herr Schlager”, Thomas alltså, tycker om bidraget. Vår gissning är väl att han inte skulle tippa Robin som vinnare av ESC, utan någonstans i mellanskiktet. Men det är ju även svårt att vinna två år i rad, även om Luxemburg, Israel och Irland som dominerade ett tag på 90-talet har lyckats med detta.

Vad tycker ni, är inte Thomas och Robin lite lika varandra?

Vad tycker ni, är inte Thomas och Robin lite lika varandra?

Tråkigt att Thomas inte finns med i något ESC-Sammanhang framöver, vad vi vet? Man är ju vad att se honom i rutan med sina expertkommentarer i dessa sammanhang. Hade vi fått välja hade Thomas varit den som lett ESC i Malmö, istället för Petra Mede, även om hon säkert kommer att göra det jättebra också :-)

Vi hade båda velat åka ned till Malmö för att se finalen, men ack så dyrt det var. Resa, boende och biljett hade nog landat på flera flera tusen. Om man inte var jättesnabb att boka då, för det fanns faktiskt biljetter för bara 300 kr, men dom tog slut snabbt, så nu finns det i princip bara biljetter för 1795kr kvar, det är på tok för mycket pengar det! Då duger soffan lika bra 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment