Ett spännande erbjudande!

Hittills 2019, har det varit ganska tyst online om Thomas Lundin. Det är bäst att ändra på det tänker vi! Har du som besöker vår sida något att berätta som har att göra med Thomas Lundin? Det kan handla om du delat en upplevelse med honom, eller om något du tänkt, känt eller varit med om i samband med att du har följt något han gjort. Om du berättar för oss får vi något att skriva om här på bloggen och det är ju en bonus för oss som arbetar med den :)

Vi hoppas att vi får in många “skrönor” och rapporter så att vi kan jämföra dem och utse den vi tycker är bäst till vinnare. Vi har faktiskt ett fantastiskt erbjudande till den som skickar in det bästa bidraget och det är att få driva den här bloggen tillsammans med oss. Vi hoppas att den här tävlingen gör så att vi kan hålla liv i sajten och fylla på med massor av nytt material.

Det är en bonus för oss om ni använder detta kontaktformulär när ni skickar in era bidrag. Du kan göra det anonymt utan registrering ifall du så önskar. Vi undanber oss dock historier om Thomas Lundin som inte är sanna och kommer givetvis inte att publicera något som verkar för konstigt för att vara sant.