Hej och välkommen!

Du har kommit till vår alldeles rykande färska fansida om Thomas Lundin. Kul att du hittat hit!

Vi är två vänner som båda gillar Thomas lika mycket, därför bestämde vi oss för att starta den här sidan som ett gemensamt projekt. Här kommer vi att uppdatera med det senaste om Thomas och självklart lägga ut så mycket material som möjligt i form av bilder och videos. Det kan även hända att det blir en del instick om schlager och mer allmänna grejer men det får ni stå ut med!

För att ni ska få lite koll på vilka vi är så tänkte vi presentera oss lite med några rader.

Berätta om dig själv Laila.. 

Jag är en tjej på 37 år, kommer ursprungligen från Ekenäs, eller Tammisaari som det heter på finska, men har sedan jag var liten bott i Västerås. Jag jobbar på hemtjänsten, har två barn – Ellen och Mark och två katter – Riste och Hilma. Jag började gilla Thomas väldigt mycket då han var programledare i YLE, sedan dess har jag fortsatt tyckt om allt han gör och fram för allt hans musik!

Berätta om dig själv Maikki..

Maikki heter jag och är en kvinna som har passerat 40-strecket, mer än så behöver ni inte veta *skratt*. Jag kommer också från Finland, men “lite” längre upp i landet, nämligen Rovaniemi. Men har bott i Sverige och Västerås sedan ca 30 år tillbaka. Är “mamma” till två underbara hundar, Vixen och Totte. Jag gillar att laga mat och avskyr vintern, mår som bäst på sommaren när jag kan vara ute i trädgården hela dagarna. På vintern däremot går jag nästan i dvala och då blir det mycket TV, det var även där jag fastnade för Thomas när han hade sitt program “Schlager på lager” :-)

Nu vet ni lite mer om oss, hoppas ni kommer att gilla sidan och kommentera gärna om ni undrar över något!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment